Εκπαιδευτική επίσκεψη του Δημοτικού Γαζίου

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του Δημοτικού Γαζίου (Δ΄ Δημοτικού), στο Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης, καθώς και στο Αγρόκτημα της Γεωπονικής σχολής. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε πρακτική άσκηση με χρήση του προσομοιωτή οδήγησης, άσκηση στον ΚΟΚ και οδηγίες για ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την κ. Παπαδακάκη Μαρία, Καθηγήτρια Εφαρμογών και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και οι συνεργάτες του Εργαστηρίου, ο κ. Βασιλάκης Εμμανουήλ, η  κ. Παχιαδάκη Μαρία και η κ. Σταυροπούλου Σταυρούλα, καθώς και οι κ. Θανοπούλου Ιωάννα, η κ. Σπανακάκη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω, η κ. Χραπάλου Ιωάννα, η κ. Χατζηορφανού Ελένη, η κ. Τσιρώνη Γεωργία, ο κ. Παναγιωτίδης Άγγελος, η κ. Κουτσουπάκη Κωνσταντίνα και η κ. Μιχαλάκη Δάφνη.

Venue: Laboratory of Health and Road Safety, Department of Social Work, School of Health and Welfare Services, Technological Educational Institute (TEI) of Crete, Heraklion, Greece

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*