5η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής 05-06 Οκτωβρίου 2018

 5η συνεχόμενη χρονιά τη Βραβευμένη εκδήλωση (με χρυσό βραβείο από τα REGIONAL MEDIA AWARDS 2016 & 2017 )  Κυκλοφοριακής Αγωγής θεσμός για τα παιδιά και για τους γονείς τους στην Πλατεία Ελευθερίας  στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 06 Οκτωβρίου και την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 20:00 (Διάλειμμα 14:30-17:00).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα, της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου  και την Υποστήριξη της ΔΗΚΕΗ

Το Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας, ΤΕΙ Κρήτης θα συμμετέχει και φέτος στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο το Radio Family 89.5 στην Πλατεία Ελευθερίας, με την συμμετοχή δεκάδων φορέων (κυβερνητικών και μη Οργανώσεων και Υπηρεσιών), και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών στην κατεύθυνση της Οδήγησης με Ασφάλεια.

Η καλή οδική συμπεριφορά είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους! Η έναρξη της σχολικής περιόδου είναι και αφετηρία δεκάδων μετακινήσεων για τους γονείς.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα παιδιά να αποκτήσουν από τώρα κυκλοφοριακή συνείδηση και να είναι παρατηρητές των γονιών τους σε κάθε τους διαδρομή.

Θα υπάρχουν 18 στάσεις υποχρεωτικής θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με μπαταριοκίνητα οχήματα με πραγματικά σήματα,καθώς και 2 δραστηριότητες γονέων, με όχημα ανατροπής και πρόσκρουσης.

Στην εκδήλωση συγκεντρώνουμε Τρόφιμα για την Διακονία Αγάπης Της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Θα πραγματοποιηθεί παζάρι ενίσχυσης των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου συμμετέχει στην εκδήλωση με του διασώστες και τη κινητή μονάδα παιδιών και νεογνών.

Υγειονομική κάλυψη και πρώτες βοήθειες από την ελληνική ομάδα διάσωσης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*